فر توکار برقی و فر توکار گازی
فر توکار برقی و فر توکار گازی در نوع سوخت مورد استفاده برای پخت غذا تفاوت دارند. برخی معتقدند که غذا در فرهای توکار برقی کمی خشک می شود و به همین دلیل فر توکار گازی را ترجیح می دهند. اگرچه ما با این موضوع موافق نیستیم، اما نمی توان به صورت یک طرفه قضاوت کرد. بنابراین، با بیان مزایا و معایب هر یک از این مدل ها، سعی می کنیم شما را برای خرید بهتری آماده کنیم.
فر توکار گازی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
فر توکار (فر توکار زیر گاز صفحه ای) وسیله ای است که برای احتراق به گاز و شعله نیاز دارد. در اکثر فرهای گازی این شعله در پایین خواهد بود. در برخی از مدل ها در بالای فر نیز شعله وجود دارد. به این گریل گاز می گویند و برای کباب کردن غذا استفاده می شود. فرهای گریل گازی انعطاف پذیری و قابلیت های بیشتری را به شما می دهند. همچنین فراموش نکنید که برای این نوع فر توکار حتما به لوله گاز نیاز دارید. اما در مورد ویژگی های آن کمی به شما خواهیم گفت.
فر های گازی توکار گرما را سریعتر و کارآمدتر به غذا منتقل می کنند. این گرما از ته ظرف به تمام قسمت های آن منتقل می شود. اما وقتی شعله می سوزد، گازی آزاد می کند که مقدار کمی رطوبت را در هوا آزاد می کند. به همین دلیل است که غذاهای پخته شده در اجاق گاز آبدارتر از اجاق برقی هستند. این عملکرد برای پخت و برشته کردن، درست کردن لازانیا و کیک های خوشمزه عالی است.
مقایسه پخت و پز فر توکار برقی و فر توکار گازی چیست؟
1- در مورد تفاوت دمای فر برقی و گازی
اولین چیزی که ما بسیار مهم در نظر می گیریم اختلاف دمای فر برقی و گازی است. همانطور که قبلا اشاره کردیم، فرهای گازی برای پخت سریعتر به دمای مطلوب می رسند. کنترل دما بهتری دارد و با استفاده از شعله پخش کن می توانید دما را کم یا زیاد کنید. اما از طرفی به محض خاموش شدن اجاق گاز حرارت آن به سرعت کاهش یافته و سرد می شود. در نتیجه در فرآیند گرم کردن و سرد کردن، برخی از قسمتهای غذا گرم و قسمتهای دیگر سرد میشوند. برای جلوگیری از این باید از فن استفاده کنید.
البته اگر فر شما فن ندارد، باید غذا را به صورت دستی بچرخانید تا از پخت خوب غذا مطمئن شوید. فقط به یاد داشته باشید که قسمت پایین همیشه سریعتر از قسمت بالایی پخته می شود.
از طرفی فر توکار زیر گاز صفحه ای برقی نیاز به زمان خنک کنندگی بیشتری دارند. بنابراین حتی اگر فر را خاموش کنید حرارت برای مدت طولانی در غذا باقی می ماند که این مزیت ویژه ای در تازه نگه داشتن غذا است. از طرفی اگر زمان زیادی طول بکشد تا به دمای مناسب برای پخت در فر برقی برسد، اما پس از رسیدن به دمای مطلوب، ماندگاری زیادی خواهد داشت.
2- روش پخت
فرهای توکار گازی معمولاً در حین پخت و پز مقداری گرمای مرطوب آزاد می کنند. بنابراین می توان گفت که پخت برای غذاهایی مانند گوشت گاو و مرغ عالی است و کباب کردن در فر گازی به شکل بهتری انجام می شود.
اما اگر می خواهید کوکی های ترد، پیتزای حرفه ای و کیک های عالی درست کنید، خرید یک فر برقی یکپارچه انتخاب مناسبی است. از آنجایی که گرمایش یکنواخت تری دارد، دقت و سرعت بالاتری برای اندازه گیری دمای داخل فر دارد.
در واقع برای ایجاد بافت سرخ شده از غذا به حرارت خشک، فر برقی مناسب تر و فر گازی برای پخت غذاهایی که نیاز به رطوبت بالا دارند مناسب است.
3- کدامک سریع تر داغ می شود؟
با توجه به تمام مطالبی که تا کنون گفتیم، می توان حدس زد که در این زمینه فر توکار گازی برنده هستند. به محض اینکه شعله فر زیر گاز صفحه ای را روشن کنید، به سرعت به دمایی که برای پخت می خواهید می رسد. شما همچنین می توانید آن را به راحتی کنترل کنید. فقط سطح شعله را بررسی کنید و آن را کم یا زیاد کنید. هر چه شعله بزرگتر باشد داغتر می شود. از طرفی وقتی فر برقی توکار می خرید باید انتظار داشته باشید که فر دیرتر گرم شود. اما نکته جالب این است که یکبار گرم می شود به راحتی گرما را از دست نمی دهد و بسیار بهتر از فر گازی کار می کند. بنابراین، می توان گفت برای گرم کردن، ارزش آن را دارد که چند دقیقه دیگر صبر کنید تا گرم شوید.
4- استفاده از کدام یک راحت تر است؟
در این زمینه به فرهای برقی امتیاز قابل قبولی می دهیم. در فر گازی توکار باید در روشن کردن فر دقت کنید و چندین بار امتحان کنید تا روشن شود. همچنین باید بسیار مراقب باشید که صورتتان نسوزد! با این حال، شما باید صورت خود را نزدیک به توزیع کننده شعله نگه دارید تا آن را روشن کنید. می توانید مطمئن باشید که فرتوکار برقی دیگر شما را با این خطرات تهدید نمی کند و همچنین روشن شدن آنها بسیار راحت تر است. به سادگی وصل شده و گرمای مورد نظر را انتخاب کنید. پس از آن، باید کمی صبر کنید تا به دمایی که معمولاً در دفترچه راهنمای محصول نشان داده شده است برسد.
5: نصب ساده:
شاید بارزترین ویژگی این محصول نصب آن باشد. بر روی فرهای توکار گازهای و برقی شرکت استاندارد شرایط بسیار ویژه ای را برای گارانتی این محصول در تمامی کارخانه ها در نظر گرفته است به گونه ای که در 90 درصد مواقع مشتریان به طور کامل گارانتی را نادیده گرفته و خود اقدام به نصب آن می کنند.
6: امنیت:
در فرهای توکار برقی ایمنی بسیار بالاست و حتی گرمای زیادی از فر خارج نمیشود، اما فرهای گازی به دلیل حرارت بالایی که تولید میکنند و شعله اطراف کمی خطرناک هستند، لازم به ذکر است استفاده از فر های توکار گاز در کنا یخچال ممنوع است.
7- مصرف انرژی
بر اساس مقاله زیر مصرف انرژی در فر های برقی کمتراست ولی با توجه به ارزانی گاز مصرف انرژی در فرهای گازی ارزان تر است
بر اساس فرهای محبوب در بریتانیا امروز، اینها ارقام مصرف انرژی متوسط هستند:
نوع فر مصرف انرژی به ازای هر بار استفاده معمولی فر فر گازی 1.5 کیلووات ساعت فر برقی 0.9 کیلووات ساعت از این رو، می توانیم ببینیم که فرهای برقی از نظر انرژی کارآمدتر هستند. با این حال، این به این معنی نیست که آنها ارزان تر کار می کنند.
قیمت پایین گاز به این معنی است که فرهای برقی هنوز گزینه گران تری هستند. با این حال، تفاوت زیاد نیست منبع
فر توکار برقی گازی
شرکت های مختلف این دو ویژگی را در یک فر قرار داده اند و از دو منبع انرژی استفاده می کنند که می توانید برای مشاهده و خرید فرهای برقی گازی کلیک کنید
خلاصه: مزایا و معایب فر گازی و برقی
اصولا برخی از مشتریان به دلیل قیمت بیشتر برق ترجیح می دهند از فر گاز استفاده کنند اما به دلیل آسیب بیشتر فر گاز و خطر قرار گرفتن در کنار چوب، این مدل فرتوکار گازی استاندارد نصب بسیار سخت و پایین تری دارد. تکنولوژی، توصیه می کنیم از فر گاز برقی استفاده کنید.(فروشگاه تاپلین)
همچنین فرهای توکار برقی دارای برند های معتبری مانند فر توکار برقی آلتون و فر توکار برقی درسا می باشد.
انوع فر | فر های توکار گازی | فر های توکار برقی |
کدام فر سرییع تر داغ می شود؟ | × | |
کدام فر غذا را خشک می کند؟ | × | |
کدام فر دمای بیشتری دارد؟ | × | |
کار با کدام فر راحت تر است؟ | × | |
نصب کدام فر راحت تر است؟ | × | |
امنیت کدام فر بالاتر است؟ | × | |
مصرف انرژی | کمتر |
منبع :سایت currys
مقالات پیشنهادی تاپلین
نظر شما برای ما با ارزشه
0 دیدگاه